10-100V Univerzális Akkumulátor Kapacitás Teszter Voltmérő LCD Autó Ólom-sav Mutató G8TB

Rendelkezésre állás: Készleten

SKU: m1449

2 792 Ft 2 123 Ft

Jellemzők: 1. A szabadalmaztatott termék, semleges csomagolás előállítása, egyszerű, porálló, vízálló felület, teljes védelmet fedelét. 2.A színes folyadékkristályos anyag, fény, tiszta kijelző, kijelző a puha este. 3.Testre a típusú akkumulátor, alkalmas ólom-sav, a lítium-ion akkumulátorok lítium-vas-foszfát -, fém-hidrid akkumulátor. 4.A kijelzőn az akkumulátor fennmaradó teljesítményének százalékban kifejezett teljesítmény,feszültség, hőmérséklet értéket. 5.A 10~100V széles bemeneti feszültség,fordított védelem. 6.A termék alvás után 10 másodpercen belül. 7.Az alacsony fogyasztású piros jelzés villogni kezd emlékeztetni. 8.A telepítés egyszerű, egy csat nélkül, csavarokkal. 9.A nyílt programozási mód Paraméter: Termék méret:61.5 mm*33.5 mm*13,5 mm Beépítési méret:58.5 mm*28.5 mm Kijelző méret:36mm*19.5 mm üzemi feszültség:10V-100V Hatalom hulladék:5-6mA (LED) Feszültség pontosság:±0,1(Jellemző),±0.5(Max) Alvás teljesítmény:6-12uA (20V) üzemi hőmérséklet:-10~55℃ Utasítás: 1. PH2.0 terminál termékek használatának támogatása vezeték csatlakozóáramkör szembe kell csatlakoztassa vissza. 2. Külső NTC hőmérséklet-érzékelő, kérjük, tegye az érzékelő hőmérsékletének mérésére a részeket, ne szorítsa meg az érzékelő( szelektív közgyűlés). 3. A piros vonal a pozitív kivezetéséhez, a fekete vonal a negatív terminál. 4. Miután a készülék be van kapcsolva , ami azt mutatja, a százalékos aránya, az akkumulátort, a feszültség érték, a szimbólumok, az analóg elem. 5. Nyomja meg a gombot, hogy kapcsolja ki a berendezést.A közel mód, akkor ébred fel a berendezést, ha megnyomja valamelyik gombot. 6. Kattintson a gombra , akkor kapcsoljuk be, a feszültség érték hőmérséklet érték kijelzése. 7. Az akkumulátor szimbólum a kijelzőn felület, jobbról balra, vagy 7 kijelző dobozok, amelyek a medence teljesítmény alacsony magas. 8. A feszültség kijelző felület mért valós időben, a feszültség érték jelenik meg, a 10-100V. 9. A százalékos aránya, a kijelző felület aránya, a fennmaradó akkumulátor 10. Ha az akkumulátor csatlakoztatva van a töltő, vagy a mentesítés a magas-jelenlegi terhelés, a megjelenítési paraméterek ingadozni fog, 11. A vörös villám, villog a jelzés, amikor az akkumulátor lemerülőben van 12. Ha az akkumulátor specifikáció különleges, akkor adja meg a beállított üzemmód 3--, majd állítsa vissza a felső, mind az alsó határának, a mért akkumulátor feszültség.Megjegyzés: Az alapértelmezett beállítás alkalmas 12 v-os ólom-savas akkumulátorok.Ha kell állítania más típusú elemekkel, vagy menjen a beállítások módban késleltetési idő kapcsoló beállítások, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, küldünk elektronikus angol nyelvű utasításokat.Megjegyzés: Kérjük, hogy 1-3mm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!Csomag tartalmazza: 1db Akkumulátor Kapacitás Jelző Feszültség Monitor

'

Márka Név OOTDTYTípus Háztartási Akkumulátor TeszterModell Száma -Tanúsítási Egyik SEMDIY Kellékek ELEKTROMOSSzármazás KN - (Eredetű)

Címkék: akkumulátor kapacitás jelző voltmérő, az akkumulátor töltöttségi jelzése lítium, akkumulátor kijelző lcd, 100w terhelés, lítium-teszter, akkumulátor kapacitás jelző lítium, akkumulátor kapacitás jelző teszter, automatikus akkumulátor kijelző, töltöttségi szint, akkumulátor teszter univerzális.

Aleks Tanasov 2020-09-07

No instructions supplied

Írd meg véleményed

Értékelés